Gnocchi alla Genovese

Leave a Comment


V tomto recepte sú použité vegánske gnocchi, teda bez živočišných produktov. Pokiaľ ich nenájdete v obchode, nezúfajte, dajú sa jednoducho vyrobiť aj doma ale o tom bude iný recept. Zamiloval som si toto jedlo, ktoré je rýchle, ľahké a chutné a rád ho robím na večeru keď nestíham a mám málo času.

Suroviny:
  • 1 balíček gnocchi
  • 2 - 3 lyžice bazalkového pesta (vegan)
  • 1/2 hrnček mandlového mlieka
  • 2 hrste mrazeného hrášku
  • 2 hrste mrazených zelených fazuliek

Postup:

1. Do hrnca nalejeme vodu, osolíme a privedieme k varu. Až nám začne vrieť voda, vložíme gnocchi a varíme podľa návodu. V mojom prípade je to 2-3 minúty.

2. Do druhého hrnca nalejeme vodu, osolíme a privedieme k varu. Vložíme hrášok a zelené fazulky, ktoré varíme 10 minút a precedíme. 

3. V panvici rozohrejeme mandlové mlieko a bazalkové pesto. Necháme krátko prejsť varom a pridáme hrášok, zelené fazuľky, gnocchi a premiešame.

4. Podávame s bielym vínom. 


0 komentárov:

Zverejnenie komentára